Ιδιώτες  
   Επιχειρήσεις  
   Ενημέρωση  
   Επικοινωνία  

Πανελλαδικό Δίκτυο

Τα καταστήματα των Συνεταιριστικών Τραπεζών, σε συνδυασμό με αυτά της Πανελλήνιας Τράπεζας, που στο σύνολό τους αριθμούν πάνω από 200, καλύπτουν όλο το γεωγραφικό χώρο στην Ελλάδα και παρέχουν ευρεία γκάμα τραπεζικών υπηρεσιών και προϊόντων.

Εφοδιασμένα με τις πιο σύγχρονες και ασφαλείς πλατφόρμες επικοινωνίας, με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εξοπλισμό και λογισμικά προγράμματα, καθώς και με τη συνεργασία τους με όλες τις κορυφαίες εταιρίες υποστήριξης υλισμικού και λογισμικού, μπορούν να σας προσφέρουν όλες εκείνες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για τις χρηματοοικονομικές σας συναλλαγές, γρήγορα, ποιοτικά και φιλικά με ασφάλεια.

Το ευρύ δίκτυο ΑΤΜ  [Αυτόματων Ταμειολογιστικών Μηχανών] σε συνδυασμό με τα καταστήματα, καλύπτει όλες τις ανάγκες σας για τις χρηματικές συναλλαγές σας.

Η συμμετοχή στα Διατραπεζικά Ηλεκτρονικά Συστήματα, αλλά και η έκδοση σύγχρονων, ασφαλών χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών με πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους οργανισμούς όπως VISA, MASTERCARD κ.α., εξασφαλίζει την αποδοχή των ιδιωτικών και τραπεζικών επιταγών καθώς και των καρτών σας από όλες τις τράπεζες παγκοσμίως.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω, όλο το δίκτυο των καταστημάτων και ΑΤΜ :

- Συνεταιριστικές Τράπεζες

- Πανελλήνια ΤράπεζαΠληροφορίες

ΕΣΠΑ 2007-2013


Ενίσχυση ΜμΕ


Αρχική Σελίδα | Πολιτική Απορρήτου | Όροι Χρήσης | Σύνδεση | Αποσύνδεση | Επικοινωνία